10+11 juli!

Hader det sa mycket i Sverige att ni inte hinner att skriva nagot?!?

Har hander det i alla fall valdigt mycket. For igar hade vi lektioner hela dagen igen ungefar, elelr vi hade vanliga lektioner pa formiddagen och pa eftermiddagen var vi kvar och gjortde lite saker sa som drommfangare, at tacos osv.. Sen vid fyra akte vi till markande dar vi var och shoppade i lordags och dar fick vi ga runt sjalva.. Det blev lite shopping.. Sen akte vi hem vid atta-nio tiden.. Men jag kan nog saga att det var en av de roligaste dagarna hitentills.. For att i bussen hem sa pratade alal med varandra pa engelska och sa sjong vi och hade jatte roligt..

Idag har det ocksa vatt en rolig dag med MYCKET shopping, mamma jag har kanske nagor for dig.. Idag kom vi i tid, tio minuter tidigare an vad vi brukar...Nar vi val kom till skolan trodde vi att vi skulle ha vanliga lektioner fast det skulle vi inte, for att vi skulel planera for den sista dagen nar alla landerna ska visa nagot fran deras land, sa vi skrev om svenska kanda manniskor, svenska uppfinningar, svenska matratter och lite annat. Vi kom ocksa overens om att vi ska sjunga sma grodorna och sant pa den sista dagen.. (Den kanns sa langt borta men anda sa nara, men jag vill INTE hem!!!!)

Det hall vi pa med till lunch och efter lunch akte vi till Pismo outlet. Sa mycket fint dar fanns.. Nu tror jag inte att jag behover att frysa nar vi aker till San Fransisco. For detta ar vad jag kopte
- En brun tjocktroja fran ROXY
- En skolvasa fran Calvin Klein
- En rosa tjocktroja fran Ralph Lauren
- En vit klannig
- Campion gympastrumpor
- Tre linnen fran Calvin Klein (dem kostade 90 kr tsm)
- En ELLE tidning




Trojan kostade $42,89 = 258kr och klanningen 73kr


Trojan kostade $42.89 = 258kr och tidningen $2.79 = 16.74kr


Strumporna Champion kostade $9.99 = 59.94 och vaskan $32.16 = 192.96kr


Tre linnen fran Calvin Klein for 90 kr!


Kommentarer
Postat av: Marie

Vad gjorde ni i Santa Barbara?

Enligt schemat var ni där igår



Är där ofta jordbävningar..

newsarticles.php?heading=0&storyid=2295&page=72" rel="nofollow">http://www.pasoroblespress.com/V2newsarticles.php?heading=0&storyid=2295&page=72

2008-07-12 @ 07:01:40
Postat av: Krister

Bloggen har inte varit uppdaterad sedan den 9/7 det är därför du inte har fått mer kommentarer från oss, vi har undrat varför du inte har skrivit! När man läser datumen du har lagt in dina inlägg så verkar det som om du har lagt in på bloggen men det har inte kommit fram till Sverige i varje fall, jag pratade med Agge igår och även hon undrade varför du inte skrev så därför har vi haft lite svårt att kommentera det du skrivit.

2008-07-12 @ 08:32:20
Postat av: Jonas

ja, har sovit i din säng.

2008-07-12 @ 16:05:31
Postat av: Helen

HejHej!!

Jag ar sa avis jag vill ocksa shoppa pa outleten :( Vi far aka dit nagan gang sista veckan och shoppa slut pa vara pengar.

Hors imorn JIPI =)

2008-07-14 @ 04:52:45
URL: http://lillamysan-my.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0