1 dag kvar!

Om 1 dag 13 timmar 51 minuter åker jag till Stockholm!
 
Snart är det dags! Idag har jag träffat Louise, trevligt trevligt! Maria kommer snart så ska vi träffas lite och säga hej då. Väskan är fotrfarande nästan packad, inte riktigt helt klar. Hade gärna packat klart allt idag och sedan hade jag velat städa mitt rum så att det var alldeles fint och inte alls dammigt eller något sånt.

Hejdå!

2 dagar kvar!

Nu är det fortfarande 2 dagar kvar men bara 9 timmar och 1 minut kvar!

Jag är nu hemma och sitter och slöar framför datorn. Det var en trevlig fika hemma hos Elin!  När vi hade fikat färdigt så åkte jag hem till Sofia för att träffa henne ett litet tag! Det var väldigt trevligt och jag kommer inte att träffa henne på öven en månad, det är väldigt länge!

Allt börjar bli fullpackat nu, men det finns en sak som jag inte kan bestämma mig för/om. Vad ska jag ha på mig när vi flyger? Jag hade tänkt ett linne och ovanpå det en tunika. Men frågan är om jag ska ha kjol eller jeans, så nu är frågan ska jag ha de gråa jeansen eller ska jag ha på mig min mörkblåa jeanskjol med strumpbyxor under och sen så tar jag av mig dem när vi anländer till USA.

Hej då!

Min fina rosa resväska!

2 dagar kvar!

Om 2 dagar 12 timmar och 5 minuter ska jag vara på Struup!
 
Igår började jag packa på riktigt, väskan väger 19,2 kg nu. Det är lite få saker kvar att packa ner så som skor, handduk och lite andra saker.

Om två timmar ska jag hem till Elin, hon som jag ska åka med till USA och fika där med min mamma. Sen så efter det så ska jag träffa Sofia för att säga hej då. Efter jag har träffat Sofia måste jag städa på mitt rum.

Ha en trevlig dag!


3 dagar kvar!

Om 3 dagar 14 timmar och 28 minuter börjar resan till Kalifornien. ,

Idag har jag och mamma vatt och handlat lite saker till resan. Bla presenter till familjen. Det blev en blå glasskål ifrån Kosta Boda, en måttsats (dl, msk, tsk, km) och svenskt godis så som Ahlgrens bilar, vanliga, sura och Volvo bilarna. Och Marabou choklad. Vi handlade även en adapter, tidning, block, hudkräm, solkräm och tuggummi. Nu har jag nästan allt som jag behöver.

Nu ska jag börja packa, för jag har bara lagt ner lite saker som jag kan ha med mig i resväskan, nu ska jag vika allt och så.


Jag bad dem i affären att slå in skålen med Sverige färger.
Nu hoppas jag bara att det får plats i resväskan!

Bloggen fixad!

Jag har fixat bloggen nu, den är inte jätte fin men den är bättre än innan!

4 dagar kvar!

Om 4 dagar 5 timmar och 40 minuter lyfter planet till Kalifornien.

Jag ska på språkresa i fyra veckor. Det är därför jag startade denna bloggen. För att jag om jag har möjlighet kan blogga medans jag är där och uppdatera er här hemma. Vi får se om en vecka är det USAs nationaldag. Det känns som om under de fyra veckorna jag kommer spendera där kommer jag få lära mig så mycket som jag i vanligt vis lär mig på ett år, kan det stämma?
Min mamma ringde till min världfamilj för inte så längesedan. Det var min värdpappa som svarade. Jag ska bo i en familj på fyra personer, värdpappan David han jobabr som polis, värdmamma Julie hon jobbar med fastigheter, värdsystern Megan hon är 16 år och min värdbror (som jag inte uppfattade namnet på) som är 7 år. Det är kanske en tjej från Frankrike som också ska bo där, men det är inte säkert.  

Allt känns ganska konstigt för jag har räknat ner sedan det var 156 dagar eller ännu mer. Nu är det mindre än en hand full kvar.  Allt känns ganska overkligt.

Goodbye!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0