11, 12, 13 juli

Det finns en hel det att beratta..

I fredags kvall satt jag och Carson och ritade, da larade jag honom lite svenska. Latta ord som gul, bla och blommor.. Sen sa efter vi hade ritat ville han vara roomservis for mig. Sa han fragade om jag ville ha kex eller chips fast jag ville bara ha vatten sa sprang han och hamtade det, men jag fick absolut inte komma ut i koket och hamta det sjalv.
 
I lordags morse sa stod Carson utan for mitt rum nar jag vaknade for att han ville att jag skulel elka med honom for att i fredags hade vi varit ute i deras tradgard och sa var det en bana sa skulle man kora en bil pa den sa tavlade vi sa fuskade jag osv.. MEn sa fortsatte vi med det..

Men jag gick in efter ett tag eftersom jag var trott sa jag kladde pa mig och sant eftersom jag skulle till vattenparken med de andra som bor har i den norra delen.. 

 Jag akte dit med nagra fran ungern och de pratade ungerska hela tiden och de kan knappt nagon engelska, men jag forsokte att leta efter Paula (en tjej fran spanien som jag brukar prata med pa bussen) Men jag hjittade inte henne nagonstans, Men efter ett tag hittadejag henne.. Aven om vattenparken var valdigt liten..

Vi akte tre av de fyra vattenrucheknorna(vet inte hur det stavs) som fanns dar. Och sen sa at vi..Da var klockan ett, vid tva kom Elin och som som hade sovit hos Gail.

Sa solade vi och badade vi hela eftermiddagen fram tills klockan lev fem for da hamtade deom upp oss. San nar vi kom hem fick jag traffa Davids foraldrar och Julies pappa och hans fru.

Jag gick och bytade om till lite finare klader for vi skulle aka till en resturang och fira Julie, David och Julies pappa for att alla de har fyllt ar, tillsammans fyllde de 147ar.. Det var jattegod mat dar, men alla var jatte matta och orkade inte ata upp..

Nar vi kom hem sa tog jag, Carson, Julies pappa och hans fru en cykeltur..

Och nar vi hade cyklat sa borjade vi kolla pa James Bond casino royal (sa nu har jag sett hela typ)

Sen sa gick jag och la mig..

Kommentarer
Postat av: annie pålsson

vet du vad maja gjorde i dag, hon putade i mej i poolen mad kläder och allt och jag hade min mobil i fickan så den ä sönder!!!:( dumma maja

2008-07-17 @ 22:00:22
URL: http://http:/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0