Dag 6 - en dag som turist på Starbucks

Idag vaknade vi som sagt lite tidigare och vi åt fruskost och sånt för att senare sätta oss framför datorn för att uppdatera er där hemma lite. När jag hade duschat och sånt så gick vi till en busshålllats nära Camp Nou, för att åka till en sårts kyrka, (jag är dålig på att uppfatta vad allt heter på engelska) den hette någo med familia, men jag kan inte komma ihåg vad den verkligen heter. Men vi träffade Paulas pappa där och vi gick runt kyrkan, den var verkligen jätte häftig att kolla på. Men de håll på att bygga om den. När vi hade kollat klart på allt gick till till McDonalds för att äta, vi satt där rätt länge, sedan behövde Paulas pappa åka iväg till hans jobb så han hjälpte oss att hitta till en busshållplats, där satt vi och väntade till vår buss kom, när den väl kom så var den fullproppad, men vi fick plats och vi åkte till den parken där vi var den dagen då jag kom hit, vi träffade en utav Paulas klasskompisar och sedan gick till simmhallen eller gymmet eller vad det var för att kolla på hur det såg ut, men det kunde man inte göra, men istället gick vi ut och där träffade vi en till utav Paulas klass kompisar Calduia. Vi gick tillsammans till Starbucks för att fika. Där satt vi länge för sedan kom två till kompisar som var kompisar med Claduia, sen så var de tvugna att åka hem så de sprang iväg till bussen och jag, Paula och hennes kompis började gå hem, men vi gick in en snabb runda på H&M, jag hittade en kjol för 10€. Sen gick vi hem till Paula, så när vi kom hem satt vi lite framför datorn och sedan gjorde vi lite mat och nu sitter vi här igen.  

Kommentarer
Postat av: Marie

Lite of Katedralen, den är väldigt känd:

Japanerna ville hjälpa till att få den färdig till OS 1992, men Barcelonarna tyckte det var mer spännande med en ofärdig katedral..



http://www.xtrovertmedia.se/gaudi/noframes/katednof/katednof.htm



Sagrada Família (katalanska: Heliga Familjen) är en mycket stor basilika i Barcelona, Katalonien, som ritades av arkitekten Antoni Gaudí. Det riktiga namnet är egentligen Templo Expiatorio de la Sagrada Família. Basilikan började byggas 1882 men är fortfarande inte färdigbyggd. Man beräknar idag (2009) att vara klar år 2026, men olika bedömningar finns. Basilikan besöks av miljontals turister varje år, vilket gör den till en av Spaniens främsta sevärdheter.



2009-07-21 @ 07:04:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0